Kje pa tebe čevelj žuli?

Bliža se 1. november, rok do katerega naj bi zbirali prijave za “Kje pa tebe čevelj žuli?”. Konec decembra je še daleč in verjetno bi bilo res nesmiselno, da bi se že sedaj morali odločiti o tem, kaj bi in če sploh, povedali navzočim.

Čevelj bo. Zanimanja je bilo kar nekaj, prijav seveda manj, ampak dovolj. Fino bi bilo, če bi se javil še kdo (lahko kar na web at zen dot si). V primeru večjega števila prijav bodo prednost imeli prvoprijavljeni.

V nasprotnem primeru bo ostalo več časa za druženje in goreče debate, ki sedaj že redno sledijo uricam. Predlogi kot vedno dobrodošli.

4 thoughts on “Kje pa tebe čevelj žuli?

  1. Nadvse ljubko spletišče bi bilo še priročnejše, ko bi bile na njem zbrane prosojnice vseh predavanj. No, tiste od naslednjega predavanja bom poslal nemudoma, le še nekaj vprašajev spremenim v klicaje.

  2. Super bi bilo, če bi napisal katera predavanja / predavatelji so trenuno v špilu. Mogoče že kar kot neke vrste prednapoved…

  3. Ne vem sicer, ali ne bi bilo bolj zanimivo to obdržati kot skrivnost. Po drugi strani se mi pa zdi, da nas večina še premleva, o čem točno naj bi govorili.

Comments are closed.