Spletne urice #190: Twenity – lansiranje // NOVOLETKA

21.12.2011, Kiberpipa

Na zadnjih Spletnih uricah leta dva enajst se nam predstavi Twenity, nadaljevanje prototipnega projekta Twitfluence, ki je izračunaval vplivnost uporabnikov na Twitterju. Merjenje avtoritete in socialnega kapitala spletnih uporabnikov je danes že razvit trg z dominantnimi igralci, poleg tega se vedno več ljudi sprašuje, ali je vpliv sploh mogoče izmeriti. Tako smo se zadeve lotili malo drugače in razvili storitev, ki omenjeno zapelje v smer tekmovanja, igralnosti in zabave.

Twenity je nastal kot plod sodelovanja med podjetjema IlovarStritar in Neolab. Tako bosta Robert Ilovar in Grega Stritar (ki ni Stritar iz IlovarStritar :) ) na spletnih uricah predstavila delovanje in skušala razložiti ozadje, ki je pripeljalo do prve verzije produkta, ki bo prvič predstavljen javnosti ravno v okviru tega predavanja.

Twenity – A real-life RPG that lets you play without the need to actually do anything.

Razburljivemu in nadvse zanimivemu lansiranju sledi dogajanje v Metropolu. Čas praznovanj in veselja bomo obeležili z (dobro) glasbo, pijačo in sladkimi dobrotami. Ne manjkat, udeleženci ste bistvo tega šova.

Z nami bodo Celtra, Zemanta, Twenity in mojirecepti.com, ki bodo poskrbeli, da se bomo brezskrbno zabavali, #wwwhbend pa bo popestril dogajanje na odru in seveda pod njim.

Več o vsem tudi na FB strani in TW profilu @wwwh

Vabljeni!